Erfrecht Nederland

De werkwijze van Erfrecht Nederland

Maakt u een afspraak met een van onze adviseurs? Dan bent u verzekerd van een gedegen advies van een ervaren erfrecht adviseur. U kunt vertrouwen op jarenlange expertise in de fiscale en financiële kant van het erfrecht.

We willen u eerst leren kennen. We starten dan ook met een kop koffie, bij ons op kantoor in Sittard, Alphen aan den Rijn, Arnhem, Breda, Driebergen-Rijsenburg, Herten, Horst of Valkenburg a/d Geul. U krijgt meteen een gedegen advies over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

Beste advies voor een vaste prijs

Bent u overtuigd en wilt u uw zaken nu eens echt goed laten regelen door onze erfrecht experts? Dan gaan wij graag direct voor u aan de slag. Dat doen we op basis van één vaste prijs, volledig toegespitst op uw persoonlijk eisen en wensen. Dus inclusief advies, btw, leges en notariskosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. We leggen alles vast in een heldere overeenkomst waarin we uw privacy optimaal beschermen.

5 reden om voor Erfrecht Nederland te kiezen

1. Persoonlijke aanpak en helder advies in begrijpelijke taal
2. Vergaande expertise in fiscaal en financieel erfrecht
3. Een vaste prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent
4. Alles in 1 keer goed geregeld, van advies tot tekenen notariële aktes  
5. Begeleiding bij afwikkeling nalatenschap

 

 

Rekenmodule

Bereken uw besparing bij het eerste overlijden

De experts van Erfrecht Nederland zijn specialist in de fiscale en financiële kant van erfrecht, de erfenis, een testament of schenking.

Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro’s aan erfrecht belasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg.

Enkel bij een rentedragend kindsdeel geldt dit voorbeeld.