Erfrecht Nederland

Onze mensen

Mat Scheepers

Mat Scheepers

Mat (1973) studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Maastricht en werkte bij Deloitte, de Rabobank en Staalbankiers. Mat heeft zich na zijn studie verder gespecialiseerd in het erfrecht en is de initiatiefnemer van Erfrecht Nederland. Mat beschikt over een zeer uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de fiscale mogelijkheden van het erfrecht en werkt nauw samen met diverse gerenommeerde notariskantoren in het het land. Mat schrijft tevens voor diverse bladen over zijn vakgebied en geeft regelmatig lezingen over het erfrecht en aanverwante onderwerpen. Tevens is Mat lid van het landelijke Register Estate Planners.

Erfrecht Nederland

0800-1031
mat@erfrechtnederland.nl

Jeanine Ubaghs-Jennen

Jeanine Ubaghs-Jennen

Jeanine (1969) is secretaresse van Mat Scheepers en tevens Office Manager van Erfrecht Nederland. Jeanine is de schakel tussen de adviseurs en de overige medewerkers van Erfrecht Nederland en zorgt voor een goed lopend proces en de aansturing van alle ondersteunende medewerkers. Bij Jeanine kunnen onze klanten met alle vragen en opmerkingen terecht.

Erfrecht Nederland

0800-1031
jeanine@erfrechtnederland.nl

Rob Dreessen

Rob Dreessen

Rob (1961) studeerde notarieel recht en is 32 jaar werkzaam geweest in het notariaat, waarvan 18 jaar als notaris. Zijn specialisaties zijn erven en schenken voor particulieren. Denk dan aan het maken van testamenten, samenlevingsovereenkomsten alsmede het voorkomen van interen op vermogen bij intrede in een zorginstelling. Maar ook voor ondernemers. Denk dan aan calamiteitenregelingen, bedrijfsstructuren en bedrijfsopvolging. Als voormalig notaris weet hij de weg binnen alle complexe regels.

Erfrecht Nederland

0800-1031
rob@erfrechtnederland.nl

Frank Janssen

Frank Janssen

Frank (1965) studeerde bedrijfseconomie aan de UM te Maastricht en is sinds 2002 gecertificeerd Financieel Planner (PPF). In 2011 heeft Frank succesvol de opleiding tot Private Life Planner (PLP) afgerond. Frank werkte gedurende 20 jaar als accountmanager voor Rabobank Private Banking. Frank is een betrouwbare, klantgerichte en deskundig adviseur. Door zijn opleidingen en jarenlange ervaring kan Frank zijn klanten uitstekend adviseren op het het gebied van nalatenschapsplanning. Frank heeft een uitgebreid netwerk en goede contacten met een aantal notaris- en accountantskantoren in de regio Zuid-Limburg. Frank is aangesloten bij het Register Estate Planners.

Erfrecht Nederland

0800-1031
frank@erfrechtnederland.nl

Ferry van Mulken

Ferry van Mulken

Ferry (1986) studeerde bedrijfskunde en is actief geweest als financieel adviseur in de breedste zin van het woord. De afgelopen jaren heeft hij zijn interessegebied, het erfrecht, verder uitgediept en zich daarin verder gespecialiseerd. Ferry is betrouwbaar, klantgericht en door zijn ervaring uitstekend geschikt om relaties te adviseren omtrent hun nalatenschap en alle aanverwante fiscale kwesties. Ferry beschikt tevens over een uitgebreid netwerk bij notarissen en overige juridisch dienstverleners. Tevens is Ferry lid van Register Estate Planners.

Erfrecht Nederland

0800-1031
ferry@erfrechtnederland.nl

Joëlle Heuts

Joëlle Heuts

Joëlle (1989) studeerde Management Economie en Recht waarna zij het bedrijfsleven ingegaan is. In haar functies heeft zij altijd een adviserende rol gehad en is gegroeid tot een betrouwbare en klantgerichte professional.

Door haar sterke interesse in het erfrecht heeft zij de keuze gemaakt om zich hierin te specialiseren tot adviseur in het erfrecht. Middels diverse interne en externe opleidingen heeft zij zich ontwikkelt tot Estate Planner en is derhalve een gedegen gesprekspartner voor onze relaties.

Ook heeft Joëlle meerdere communicatietrainingen succesvol afgerond waardoor zij beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Erfrecht Nederland

0800-1031
joelle@erfrechtnederland.nl

Rekenmodule

Bereken uw besparing bij het eerste overlijden

De experts van Erfrecht Nederland zijn specialist in de fiscale en financiële kant van erfrecht, de erfenis, een testament of schenking.

Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro’s aan erfrecht belasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg.

Enkel bij een rentedragend kindsdeel geldt dit voorbeeld.